28 april 2009


Lite beskuren.

Vad ska jag ha på mig?

Har precis gått igenom alla mina kläder. Jag har nästan inga så det tog inte så lång tid, haha. Funderade över vad jag skulle ha med mig för kläder på resan, det ska ju tydligen bli väldigt varmt så det blir bara något svalt. Kommer säkert regna och vara kallt bara för det, haha. Får kanske ta med mig något annat också.

Hittade ett par shorts och ett linne som jag tänkte åka i. Mamma tyckte det var snyggt, men när Jocke fick se bilden som mamma tog sa han att det var snyggt och något med slampa. Aah, ja då vill jag ju säkert ha det på mig! Så jag skrev och frågade vad han menade med det och fick till svar att man inte ska bry sig om vad andra tycker. Eh, nej i vanliga fall skiter jag i det men jag vill inte se billig ut. Efter ett tag skrev han att jag kunde se ut så på dagtid, men inte nattetid. Jag är inte ute nattetid, så det är lugnt men nu vet jag inte om jag vill ha det på mig. Får nog bli något annat.

Angelica är i Alvesta nu och där är det tydligen rätt tråkigt väder. Här visar termometern på 33 grader i solen just nu, så det blir nog av att vi fotar. Om inte det hinner bli tråkigt väder, men det tror jag inte.

Kan han eller kan han inte?

"Det kan kocken Kari intyga, om han kunde" så säger dom på en reklam för matlagningsgrädde, eller vad det nu är. Är det bara jag som stör mig på det? Kan han eller kan han inte? Jag tycker att dom borde säga något annat, typ "det skulle kocken Kari intyga, om han kunde".

Snart dags för hundarna att gå ut. Jazmin har börjat dra som sjutton på eftermiddagen och kvällen och jag vet inte varför, så nu håller jag på att träna henne på att gå normalt. Mamma ska ju gå med henne i helgen och eftersom hon har sin värk blir det svårt att gå med Jazmin när hon är så dragig. Men jag tror inte det blir några problem. Började igår och då fattade hon rätt bra, men det ska man egentligen inte gå efter så mycket för hon är en sådan som förstår precis vad man vill men hon skiter i att göra det.