Natten

Blä på sådana här nätter. Sovit uruselt och nu är jag smått täppt i näsan. Ser inte ut att bli så fint väder idag heller och det är tråkigt. Hade velar ha klänning på mig. Det kan jag kanske ha ändå tycker vissa, men jag fryser som en liten chihuahua då. Men jag får väl se hur jag gör. Dom andra ligger och sover. Nova var vaken vid 6-tiden tror jag så dom är kanske trötta. Det är jag också, men jag kunde inte ligga kvar längre och försöka sova. Hade ont både här och där. Ska gå och se om jag hittar något att äta så är det gjort.

Uppdatering

Sitter hos Jocke nu. Sara är och jobbar, hennes mamma är på besök och Nova sover. Hundarna har varit ute och lekt en stund och det ser för roligt ut. Jag ska fota dom nästa gång dom är ute om det inte regnar. Ayla tar liksom tag i Enyas alldeles för stora "kostym" och drar runt med henne som att hon vore en leksak, haha. Ja, det ser som sagt roligt ut.

Kall natt

Usch, vad otrevligt det har varit i natt. Kallt som bara den. Trodde ett tag att det växte istappar mellan tårna. Har vaknat hela tiden av att jag har skakat och varit helt underkyld. Ja, som sagt... usch!

Sitter och äter frukost (och nu börjar magen göra ont) och sedan ska jag packa. Blev aldrig att jag gjorde det igår. Det är ju inte så att jag ska ta med allt jag äger (även att det brukar se ut som det när jag åker till Orrefors, haha) men man vet ju inte vad det blir för väder, så lite olika kläder måste jag allt ha med. Innan jag åker hem till dom ska jag städa hemma hos pappa.

Jag tar med mig datorn, så några uppdateringar ska det nog hinna bli i helgen. Håll tummarna för fint väder också så att vi kan grilla.