Natten

Blä på sådana här nätter. Sovit uruselt och nu är jag smått täppt i näsan. Ser inte ut att bli så fint väder idag heller och det är tråkigt. Hade velar ha klänning på mig. Det kan jag kanske ha ändå tycker vissa, men jag fryser som en liten chihuahua då. Men jag får väl se hur jag gör. Dom andra ligger och sover. Nova var vaken vid 6-tiden tror jag så dom är kanske trötta. Det är jag också, men jag kunde inte ligga kvar längre och försöka sova. Hade ont både här och där. Ska gå och se om jag hittar något att äta så är det gjort.

Uppdatering

Sitter hos Jocke nu. Sara är och jobbar, hennes mamma är på besök och Nova sover. Hundarna har varit ute och lekt en stund och det ser för roligt ut. Jag ska fota dom nästa gång dom är ute om det inte regnar. Ayla tar liksom tag i Enyas alldeles för stora "kostym" och drar runt med henne som att hon vore en leksak, haha. Ja, det ser som sagt roligt ut.

Kall natt

Usch, vad otrevligt det har varit i natt. Kallt som bara den. Trodde ett tag att det växte istappar mellan tårna. Har vaknat hela tiden av att jag har skakat och varit helt underkyld. Ja, som sagt... usch!

Sitter och äter frukost (och nu börjar magen göra ont) och sedan ska jag packa. Blev aldrig att jag gjorde det igår. Det är ju inte så att jag ska ta med allt jag äger (även att det brukar se ut som det när jag åker till Orrefors, haha) men man vet ju inte vad det blir för väder, så lite olika kläder måste jag allt ha med. Innan jag åker hem till dom ska jag städa hemma hos pappa.

Jag tar med mig datorn, så några uppdateringar ska det nog hinna bli i helgen. Håll tummarna för fint väder också så att vi kan grilla.

Dumma mage

Hemkommen från affären. Det var nog det värsta jag gjort på länge. Jag köpte en dricka och en japp att mumsa på när jag gick hem och när jag nästan hade passerat den nya fotbollsarenan fick jag världens magknip. Jag visste inte var jag skulle ta vägen, kunde nästan inte gå. Och allt jag tänkte på var att jag inte kunde bajsa ner mig där, haha. Nej, det är fan ingenting att skratta åt men i alla fall. Jag satte mig ner och önskade att det skulle försvinna. Det gjorde det som tur var och jag kunde fortsätta gå hem. Förstår inte vad det är för fel på min mage. Det är precis så det blir när jag äter något som innehåller grädde, men det jag åt och drack innehöll då inte någon grädde. Kom hem och då tog jag en klunk till av drickan och ett par minuter senare fick jag springa till toaletten. Förstår ni hur illa det hade varit om jag hade haft bara 5 minuter längre väg hem. Jag hade ju gjort i byxan för det går inte hålla sig när det blir så. Kanske det äckligaste inlägget jag någonsin har skrivit, men herregud... det är fan hemskt! Har man inte råkat ut för det själv har man nog ingen aning om vad det handlar om. Mamma tror att jag har irriterad tarm (om den är irriterad är det ingenting mot vad jag blir på den när det krånglar så här), jag tror att det blir bra om jag äter plåster haha. Det här gör ju att jag inte vågar äta när jag är ute.

Nu ska jag gå ut med hundarna och sedan ska jag packa väskan som jag ska ha med imorgon.

Hästbilder

Rolig uppsyn och gullig rumpa. På bilddagboken hittade jag en tjej som hade skrivit om en Christiane Slawik så jag var ju tvungen att kolla upp vem det var för det verkade som att det fanns en hel del fina bilder där och det stämde ju bra. Varför kan inte jag få till så fina bilder på ridskolehästarna när dom går i sina leriga hagar? Nu är dom inte ens hemma. Dom är på bete, på Öland tror jag. Det ska tydligen finnas islandshästar på Alvaret (läste det i någon tidning för ett par år sedan), men frågan är ju var. Det är ju inte litet precis.

Dom som inte är intresserade av hästar behöver kanske inte klicka på länkarna i det här inlägget, haha. Ett litet tips bara.

Fjording. Haha, snyggaste språnget. Åh, regnbågen. Så fint. Frieser. Jag har tyvärr lite problem med hemsidan på min dator, men om ni vill kan ni klicka runt själva och se alla underbara bilder. I galleriet (som är uppdelat i olika album där varje album har underkatergorier) finns även bilder på hundar och andra djur om man hellre vill titta på det.

Trevligt att känna igen sig

När man mår bra kommer alltid något och förstör. Tre stora och några små finnar i mitt fall. Ja, det är kanske ytligt men jag kan inte rå för det. Det gör ont. Riktigt ont. Både invändigt och på utsidan. Jag vet varför jag har dom (tror jag i alla fall), men det gör inte saken lättare. Hade varit så bäst om dom aldrig visade sig. När ska jag slippa dom? Någon som vet? Jag ska nog be pappa gå in på apoteket i Bulgarien när han är där. Dom har säkert bra saker, haha.

Sitter och tittar på finaste Jensen nu på Silver. Ten inch hero, igen. Det är så trevligt att känna igen sig i en film. Även att det bara är film, så känns det lite lättare när det löser sig för dom som påminner om mig. Ute faller regnet, så när Jazmin har varit ute sista rundan blir det mys i sängen med film och tända ljus. Det går ju bara att älska höststämningen när man är inomhus och har det skönt. Imorgon får det gärna vara uppehåll när jag ska gå till City gross och köpa hundmat och till helgen måste det vara fint för jag kommer bli galen om jag inte får grilla, haha.

C-E H

Om man trycker upp den här bilden i fullstorlek kan man räkna svettpärlorna i både pannan och håret.
Kan ju vara kul att veta.

Framkallat bilder

I söndags framkallade jag några bilder. Idag kom dom. Himla roligt att sitta och titta på riktiga kort, inte bara i datorn. Det blir liksom en helt annan sak. Ska sätta in dom i album lite senare. Till helgen ska jag ju till Orrefors och då måste jag ta massa nya bilder. Jag ska nog tatuera mig också, men alla säger att det blöder och gör ont i nacken, haha. Jag är inte rädd för blod, men Jocke verkar vara för det är han som hela tiden påpekar det :-P

Lite mulet idag och så blåser det, men det är inte direkt kallt. Mamma ska och hämta sina nya glasögon och jag ska nog inte göra så mycket. Jag måste köpa hundmat innan jag åker, men jag gör nog det imorgon.

Nu blir det paj

Klädkammaren är färdig och det är även pajen som jag har gjort på blåbären och hallonen som jag plockade igår. Väntar på att den ska svalna lite innan jag tar mig en stor bit med lite glass. Magen får bli som den blir för glass måste jag ju ha till :-)