Dagen

Det var ganska kallt när jag var ute och fotade. Var inte ute så länge och precis när jag kom tillbaka började det snöa. Då skulle jag gå till affären. Promenaden med hundarna blev kort och sedan redigerade jag färdigt dom få bilderna som jag tog. Bilden i förra inlägget är en av dom. Resten visar jag imorgon. Ska kika runt på lite bloggar nu innan jag stänger av datorn för dagen. Imorgon hade jag planerat att börja gå längre med hundarna, men om det är så här kallt kan jag inte göra det. Inte med Jazmin i alla fall.

Flyg lilla vän

Så onaturligt

Har precis ätit en macka. Vågar inte äta något mer. Vill egentligen inte äta alls, men det måste man tydligen göra för att överleva. Jazmin har varit ute och det var nog den snabbaste promenaden någonsin för henne. När jag var ute visade termometern -18,5. Det är sjukt! Så kallt är det nästan aldrig här nere. Jazmin får ju kramp i tassarna redan runt -12, så det här var lite för extremt för henne.

Solen skiner, men vill jag gå ut och fota när det är så här överdrivet kallt? Nja. Inte Svinö i alla fall. Får nog bli ner till vattnet här hemma bara och sedan hem igen. Inte så bra för varken mig eller kameran att vara långa stunder i sådan kyla. Brr! Börjar mulna på lite också tycker jag, så det skulle inte förvåna mig om det kommer mer snö. Jag är så trött på skiten nu! Vår och sommar, tack!