Gratis skraplotter

Ibland läser jag på olika bloggar att om man bloggar om en speciell sida så får man skraplotter. Jag brukar inte göra det, men den här gången tänkte jag om. Tänk om just den/dom lotterna som jag får innehåller en storvinst. Självklart kan man ju köpa lotter när man vill, men om man då inte vinner har man ju förlorat pengar, kanske mycket beroende på hur många lotter man köpte.

Om man bloggar om Skraplotter.com får man hem just det, skraplotter. Helt gratis. Jag har aldrig någon tur, inte med något faktiskt, men någon gång kanske det vänder. Det är i alla fall det jag drömmer om. Att turen någon gång ska vända och att jag ska bli rik. Jag nöjer mig med rik även att snuskigt rik hade varit väldigt mycket trevligare, haha. Då skulle mina planer (som ju är hemliga än så länge) gå att förverkliga mycket fortare. Mitt liv skulle bli... ett liv. Ett väldigt bra liv. Folk säger att man inte blir lycklig av pengar, men jag vet att jag skulle bli det. Tänk så mycket man skulle kunna göra utan att behöva tänka om man har råd. Okej, om man behöver kärlek och en massa annat för att bli lycklig kanske pengar inte hjälper, men jag behöver inte det och alltså räcker det med pengar för mig. Då är jag lycklig! Tjoho! haha.

Städa idag

Ja, idag ska jag väl ta och städa. Har inte så mycket annat för mig. Kanske tar en promenad också, men jag har världens träningsvärk i hela låren och nedre delen av ryggen sedan jag fotade hundarna i söndags. Blev mycket att sitta på huk, resa sig, sitta på huk och så vidare och otränad som jag är blev det väl lite för mycket. Hade ont igår så att jag knappt kunde gå, haha så därför blev det ingen promenad då så jag kanske måste ut idag. Det gick rätt bra att gå när jag var ute på Jazmins morgonpromenad förut. Var ute en halvtimme då.

Ska äta lite nyponsoppa och en kiwi nu och sedan dra igång med städningen. Det åskade förresten lite igår vid 21-tiden. Det varade dock inte så länge. Idag ska jag även skicka iväg några mail, blev aldrig att jag gjorde det igår.

Tacktal

Det är inte lätt när det är svårt. En vacker dag kommer dom flesta i min närhet tackas för allt stöd som jag har fått genom åren. Miljoner kommer förhoppningsvis att lottas ut (ja, miljoner som i kronor) men dom som inte har ställt upp trots tappra försök från mig kommer inte få så mycket. Där har gåvan sänkts drastiskt. För att vara mer exakt har den sänkts med 950 000 kronor per person. 950 000 kronor plus eventuella rester. Det är ändå väldigt generöst tycker jag.

Ingen behöver förstå, det räcker med att jag gör det. Bloggen är ju som en dagbok och ibland kan det vara bra att anteckna saker här (papper försvinner ju så lätt som alla vet) för att inte glömma bort allt om låt säga 10 år. Inte för att jag glömmer en sådan viktig sak, men man vet aldrig. Jag är ju trots allt rätt förvirrad.

Fick svar på ett mail förut förresten. Eller enligt datumet kom det igår (en söndag?) men jag läste det idag. Det verkade ju rätt lovande. I alla fall den sista biten. Jag är glad så länge jag slipper beblanda mig med... den typen av människor som den första biten gällde. Ska sätta mig och klura på ett annat mail när hundarna har varit ute. Det svaret kommer nog dessvärre inte vara lika positivt, men jag har ingenting att förlora i alla fall. Men innan jag gör allt det ska jag slå in julklapparna, haha.

Ny dag, nytt liv

Idag börjar jag ett nytt liv utan godis. Måste få slut på beroendet igen och det bästa är att bara sluta. Inte dra ner på det. Det kommer att bli jobbigt, men jag vet att det går eftersom jag gjorde det för några år sedan. Så nu får jag inte äta en endaste liten bit godis förrän till jul. Jag tänkte att på julen får man unna sig saker, så jag satte jul som ett litet mål.

Jazmin har varit ute och senare idag ska vi tvätta. Inte så roligt, men det måste tydligen göras. Solen försöker titta fram, men det är rätt tunga moln här och var på himlen så det går inte så bra. Igår när jag var ute med Jazmin sista gången trodde jjag att jag skulle frysa ihjäl. Det var riktigt kallt, kändes som att det skulle komma snö men det var visst hela 11 grader så ingen snö, haha. Det har tydligen snöat i Norge redan. Det är ju riktigt sjukt.

Nej, nu ska jag gå och äta en kiwi eller två.

Fulaste hunden

Hahaha!
Rocco är roligare att fota än Jazmin för han är så stor så allt hänger och slänger när han springer.