Dagens man

Det gick rätt bra på jobbet idag, men nu har jag som vanligt ont i ryggen. Det blev ingen gräsklippning som jag trodde (och som hon sa sist) men jag hade ändå fullt upp hela tiden. Hon hade satt på värmen på övervåningen och jag hittade en termometer. Jag tyckte att det kändes väldigt varmt, men vet ni? Det var 21 grader. Det är samma temperatur som det ska vara i mitt, och alla andra, rum. Nu är jag verkligen övertygad om att jag inte har några 21 grader. Max 15. Herregud! Jag fick ju klä av mig när jag kom upp hos henne. Hos mig får jag klä på mig och fingrarna känns som istappar. Fötterna och fotlederna är alldeles stela. Förfrusna.

Jag fick en ny tid den 14 oktober, men då är jag bortrest. Så den 12 oktober ska jag dit istället. Hoppas på fint väder bara för annars blir det säkert veckan efter när jag har kommit hem.

Har precis druckit varm choklad. Det behövs. Förut blev himlen alldeles konstig och jag sa till mamma att det såg ut som att det skulle bli snö. Det kom några regnstänk. Det var visst 13 grader ute då haha.

Jag skulle skriva något annat, men jag har glömt vad. Hmm, jaja... ikväll börjar i alla fall Carolina Gynnings nya program Dagens man. Klockan 21:00 på TV4+. Det ska jag nog se. Även om det inte är bra ska jag se det för Carolina är ju så snygg.

Första frosten

God morgon!
Det var knappt att jag ville gå upp ur sängen. Det är svinkallt på mitt rum. Jag fattar inte varför inte värmen går igång. För ett tag sedan stod det i tidningen om det där med kyla och element. 21 grader ska det tydligen vara mitt i rummet och är det kallare måste hyresvärden fixa lite värme. Jag ska kolla någon dag hur många grader jag har i mitt rum, men det resultatet är väl inte att räkna med. I tidningen stod nämligen att om man ringer och klagar och säger att det visar si och så många grader, så kommer dom och kollar med en egen termometer. Jag sa till mamma att den är säkert inställd på att visa 21 grader eller mer oavsett hur kallt det är. Bara för att dom ska slippa betala värme. 21 grader är det i alla fall INTE i mitt rum!

Klädde på mig och gick ut med Jazmin. Såg frost. Massa frost. Och värmen fungerar inte. Konstigt? Ja, det tycker jag i alla fall. Nu kommer nog snön snart ska ni se.

Idag ska jag jobba lite. Börjar vid 11 idag bara för att gräset ska hinna torka lite. Ska klippa det och så ska jag städa hela det stora huset. Får bli vantar när jag cyklar dit. Annars ramlar väl fingrarna av. Det gör dom nästan här inne och ute är det ju ännu kallare.

Ska kika runt lite på nätet innan jag gör mig i ordning.
Ha en bra dag!

Varm choklad

Det är kallt. Förbannat kallt. När jag var ute med Jazmin vid 14-tiden hade jag vinterjackan på mig. Solen sken, men det var kallt. Jag frös trots jackan. Jag mötte en liten tjej som inte var så gammal. Kanske runt 7 år. Hon hade bara linne på sig. Hon måste ha varit sjuk. Om inte så blir hon det garanterat snart.

Igår när jag skulle stänga in mig på mitt rum gjorde jag mig lite varm choklad. Oj, så gott det var. Tror att jag ska göra lite idag också. Det var mysigt att ligga i sängen och titta på vad det nu var jag tittade på och dricka den varma drycken. Blir nog en film ikväll. I hate valentines day känns som en film jag vill titta på idag.

Värre än en ko

På måndagar tittar jag ju på Roast på Berns och varje gång stör jag mig på André. Seriöst, vad har han för problem? Mamma säger att det kanske är "hans grej", men då får han sluta med det. Jag kan inte koncentrera mig på det han säger när han håller på så. Han idisslar ju värre än en ko. Och när han sitter ner är det ännu värre. Har någon annan lagt märke till det?

Allt annat än vacker

Igår skrev jag ju att det är vackert med ljus hy. I natt ändrade jag uppfattning. Jag släckte rätt tidigt igår, men jag kunde inte somna. Halv 3 hade jag inte sovit en blund och Jazmin hade gnällt ett tag. Vi tror att hon ska löpa igen (alla tecken är där, men jag hade räknat ut det till december för hon löpte i juli) så jag trodde bara att hon var dum. Hon var väldigt envis och vägrade ge sig. Det slutade med att hon låg och småryckte i sängen. Skakade liksom. Då var klockan nästan 3 och jag tänkte att det är väl bäst at gå ut med henne. När jag kom ut hade det regnat. Och blåst väldigt mycket. Marken var blöt och full av löv på ställe där det inte ens finns träd. Småkvistar låg ute på gatan. Hon drog iväg och det verkade inte som att hon skulle göra något. Jag sa till henne att hon var dum och att vi skulle gå hem om hon skulle vara så jobbig. Jag vände och då satte hon sig och bajsade. Lite halvdålig i magen. Så det var väl därför hon var så på.

När jag kom in såg jag mig själv i spegeln och blev nästan rädd. Istället för en vacker ljus hy såg jag en hy som var långt ifrån vacker. Jag såg ut som ett spöke. Hade jag inte vetat att det var jag hade jag blivit rädd. Det var hemskt.

Hon somnade direkt när vi hade lagt oss, men för mig tog det några timmar. Har alltså inte fått många timmars sömn i natt, så nu är jag väldigt trött.

Kallt ute idag. Fukt på insidan av fönstret. Jag ska väl gå och lämna Kevins cykel på någon verkstad. Det är en bit dit, så det blir ju roligt. Sedan får jag väl se om jag kan fixa sadeln på min. Nu ska jag se om jag hittar något att äta.

Alla är vi olikaNu är snart min födelsedag över. En macka och lite scones är vad som serverades den här vackra (regniga och stormiga) dagen. Jocke och Sara skulle ju kommit på "kalas" på lördag, men jag skrev till dom att vi tar det efter att ungen är född. Känns inte så roligt att baka en tårta eller vad jag nu tänker bjuda på och sedan behöver dom åka iväg och föda innan vi börjat äta. Då måste jag äta upp hela själv och det har jag ingen större lust med.

Många har gratulerat mig idag via mail och sms. Mest familj. Och några vänner. Farmor ringde när jag var på stan. Pappa skrev att jag snart är lika gammal som han (enligt han är han 25, så jag har väl gått om honom nu?) och att jag snart borde skaffa kille. Jag är 26 år och singel. En evig sådan. Men jag gråter inte för det. Visst, ibland hade det väl varit trevligt att ha någon, men samtidigt är det jäkligt skönt att vara ensam. Man slipper alla problem som man hör och ser att andra har. Det är väl inte det som är det viktiga i livet. Att ha en pojk-/flickvän. Det tycker inte jag i alla fall. Dessutom är det viktigt att kunna vara ensam. Att våga vara det. Jag vet många som inte klarar av det. Så fort det har tagit slut med killen/tjejen måste dom fort hitta någon annan för att dom inte klarar av ensamheten. Det är synd om dom människorna.

Tyvärr är det många som inte förstår varför man vill vara ensam. Det verkar som att folk tror att det är någon slags sjukdom och att jag nog snart blir botad. Det är lite som med alkohol. Många förstår inte varför jag inte vill dricka. En del försöker få mig att prova både det ena och det andra. Är det verkligen så svårt att ta ett nej, att få in i skallen att jag inte vill. Det är synd om dom människorna också.

Ikväll ska jag titta på Roast på Berns (som vanligt) och kanske några fler avsnitt av That '70s show.