Dagens man

Det gick rätt bra på jobbet idag, men nu har jag som vanligt ont i ryggen. Det blev ingen gräsklippning som jag trodde (och som hon sa sist) men jag hade ändå fullt upp hela tiden. Hon hade satt på värmen på övervåningen och jag hittade en termometer. Jag tyckte att det kändes väldigt varmt, men vet ni? Det var 21 grader. Det är samma temperatur som det ska vara i mitt, och alla andra, rum. Nu är jag verkligen övertygad om att jag inte har några 21 grader. Max 15. Herregud! Jag fick ju klä av mig när jag kom upp hos henne. Hos mig får jag klä på mig och fingrarna känns som istappar. Fötterna och fotlederna är alldeles stela. Förfrusna.

Jag fick en ny tid den 14 oktober, men då är jag bortrest. Så den 12 oktober ska jag dit istället. Hoppas på fint väder bara för annars blir det säkert veckan efter när jag har kommit hem.

Har precis druckit varm choklad. Det behövs. Förut blev himlen alldeles konstig och jag sa till mamma att det såg ut som att det skulle bli snö. Det kom några regnstänk. Det var visst 13 grader ute då haha.

Jag skulle skriva något annat, men jag har glömt vad. Hmm, jaja... ikväll börjar i alla fall Carolina Gynnings nya program Dagens man. Klockan 21:00 på TV4+. Det ska jag nog se. Även om det inte är bra ska jag se det för Carolina är ju så snygg.

BSB piskar varandra

Sitter och letar efter lite bra musik och hittar det här videoklippet. Roligt dom verkar ha :-P 

Höstens färger