Kvällen

Funderar på om jag ska se Scream awards 2009 på kanal5 i natt. 00:45 börjar det och slutar 02:35. Orkar jag? Jag får se. Blir väl någon film innan i alla fall, men jag vet inte vilken. Kanske Tre systrar och en mamma som går på TV4 efter Körslaget. Fast jag har sett den så många gånger redan och även att det är rätt roligt kan det ju bli för mycket, så det blir säkert någon annan film.

Smink

Cyklade ut en sväng i det fina vädret. Tänkte kika lite i second handaffären här borta, men när jag kom dit var den stängd. Gick in på Blomsterlandet istället och tittade på julsakerna. Dom hade en så gullig ren (eller så kanske det är ett rådjur) men den var så dyr. Synd, för den var jättesöt. Fanns i två storlekar. Det fanns ett par tomtar som bakade också och en tomte som läste Emil och Griseknoen med Astrid Lindgrens röst. Det kändes lite galet att höra en tomte prata med Astrids röst. Men men...

Sedan cyklade jag till Giraffen och där köpte jag smink. Nu svimmade säkert några läsare haha men det är sant. Och fan vad bra det blev. Särskilt för att vara första gången. Hade kanske kunnat ta på lite mer, men jag får prova mig fram och så. Jag är typ pensionär och har aldrig använt något annat än mascara ett par gånger om året... och täckstift från apoteket när jag såg som värst ut i ansiktet. Men nu köpte jag i alla fall det här och det röda försvann. Jag ser nästan helt normal ut. Bortsett från några knölar eftersom jag har några finnar just nu, men annars. Oj, så nöjd jag är. Mamma skrattade åt mig först när jag kom och visade för mina ögonfransar är så ljusa, så när huden också blev ljus (inte röd med andra ord) försvann typ fransarna haha. Men med lite mascara blev det bättre. Nu tog jag ju tyvärr ingen bild innan och bara med webcam efter, men så här ser jag ut nu.

The hills run red

Eftersom att Jazmin väcker mig rätt tidigt har jag redan varit ute på en underbar promenad med hundarna. Det är minusgrader, frost på marken och solen skiner från en klarblå himmel. Idag är det en fin höstdag. Hoppas att det blir så här imorgon också när jag ska fota.

Igår tittade jag på The hills run red. Tyvärr kom jag på väldigt tidigt i filmen hur allt låg till, men filmen i sig var rätt okej. Jag tänker dock inte se den fler gånger. Det som var värst i filmen var Babyface. Om det är något som jag har lite svårt för i skräckfilmer så är det just masker av olika slag. Clowner och så vidare.

Idag vet jag inte vad som händer, men det vore riktigt synd att sitta inne när det är så härligt väder så jag går nog ut. Kanske tar med kameran.

Imorgon kommer det som låg i magen på den här bilden att befinna sig utanför magen tillsammans med sina föräldrar. Och så ska jag fota bara föräldrarna också och jag hoppas verkligen att det blir som jag vill. Ska bli roligt :-)
 

Ändring av bloggen


Jag har försökt att göra bloggen bredare, så att jag kan visa lite större bilder. Jag lyckades väl med det, men jag får inte till resten. Får sitta och pilla lite mer med det någon annan dag. Man blir ju helt knäpp i ögonen av all konstig text och det är verkligen svårt. Får googla typ allt eftersom jag inte kan något om design. Jag har en ny header också och nu när jag ser den hade jag hellre velat ha bilderna på vänster sida, men jag får se om jag orkar fixa det. Jag har även gjort om på Tessans blogg.

091030

Dumma hund som väcker mig redan klockan 8. Jag vill verkligen inte gå upp då. Lyckades få tyst på henne, så att jag kunde vila en halvtimme till innan jag gick upp och gick ut med hundarna en runda. Idag får jag nog äta något mer än ägg. Känner mig lite svag. Funderar på att kanske äta gröt. Mannagrynsgröt var länge sedan jag åt, så det ska jag gå och köpa. Har hittat ett recept också på en kaka som jag vill prova. Så jag kanske köper ingredienser till det också.

Igår sa dom att det skulle bli en fin höstdag idag med sol. Jag tittar ut genom fönstret och ser... grått. Ingen sol så långt ögat kan nå. Får väl se om den tänker hälsa på under dagen eller om vädergubbarna hittar på som vanligt.

Dagens middag

Två kokta ägg.

Imorgon är det bara en vecka till mamma åker till Göteborg. Då blir jag ensam hela helgen. Skönt! Förutom när det är mörkt haha men jag brukar överleva, så det lär jag väl göra den här gången också.

Idag hade jag tur

Hon hade ringt sin granne som skulle hjälpa till att få igång gräsklipparen. Han hade lite problem, men sedan gick den igång. Jag drog benen efter mig kändes det som för det är så tungt att köra den. När jag var färdig kom dom ut och då fick jag reda på att jag skulle trimma också. Åh, nej! Jag kom att tänka på när jag trimmade i somras. Här går det att läsa om det. Ingen trevlig upplevelse. 
Idag hade jag för ovanlighetens skull turen på min sida. Grannen fick igång trimmern, men han skulle pilla på någon spak och då dog den och sedan ville den inte starta igen. Så jävla skönt! Tyvärr innebär ju det att jag måste trimma nästa gång jag kommer för då skulle han ta med någon magisk pryl eller vad det var och då kommer den tydligen starta. Fan, fan, fan!

Jag hade med min fotobok som jag fick hem för ett tag sedan. Ville ju visa upp mina bilder och det var uppskattat. Flera gånger sa hon att det var så roligt att jag tog med den och hon tyckte att jag var så duktig. Nu vet jag vilken bild jag ska skriva ut och ge henne. Det var lite därför också som jag tog med den.

Jobb

Jaha, idag ska jag jobba lite. 11-14 tror jag. Jag skulle egentligen ha jobbat på måndag, men hon ringde igår och sa att det ska komma ett lågtryck då (fattar ingenting av det, men okej) så jag kunde komma idag istället. Gräset ska klippas och jag hoppas att det blir sista gången för i år. Vet inte vad jag mer ska göra, men det visar väl sig. Städa säkert. Det är typ bara 2 grader ute, så det ska bli intressant att se om gräsklipparen går igång. Sist hade jag ju problem.