Kvällen

Funderar på om jag ska se Scream awards 2009 på kanal5 i natt. 00:45 börjar det och slutar 02:35. Orkar jag? Jag får se. Blir väl någon film innan i alla fall, men jag vet inte vilken. Kanske Tre systrar och en mamma som går på TV4 efter Körslaget. Fast jag har sett den så många gånger redan och även att det är rätt roligt kan det ju bli för mycket, så det blir säkert någon annan film.

Smink

Cyklade ut en sväng i det fina vädret. Tänkte kika lite i second handaffären här borta, men när jag kom dit var den stängd. Gick in på Blomsterlandet istället och tittade på julsakerna. Dom hade en så gullig ren (eller så kanske det är ett rådjur) men den var så dyr. Synd, för den var jättesöt. Fanns i två storlekar. Det fanns ett par tomtar som bakade också och en tomte som läste Emil och Griseknoen med Astrid Lindgrens röst. Det kändes lite galet att höra en tomte prata med Astrids röst. Men men...

Sedan cyklade jag till Giraffen och där köpte jag smink. Nu svimmade säkert några läsare haha men det är sant. Och fan vad bra det blev. Särskilt för att vara första gången. Hade kanske kunnat ta på lite mer, men jag får prova mig fram och så. Jag är typ pensionär och har aldrig använt något annat än mascara ett par gånger om året... och täckstift från apoteket när jag såg som värst ut i ansiktet. Men nu köpte jag i alla fall det här och det röda försvann. Jag ser nästan helt normal ut. Bortsett från några knölar eftersom jag har några finnar just nu, men annars. Oj, så nöjd jag är. Mamma skrattade åt mig först när jag kom och visade för mina ögonfransar är så ljusa, så när huden också blev ljus (inte röd med andra ord) försvann typ fransarna haha. Men med lite mascara blev det bättre. Nu tog jag ju tyvärr ingen bild innan och bara med webcam efter, men så här ser jag ut nu.

The hills run red

Eftersom att Jazmin väcker mig rätt tidigt har jag redan varit ute på en underbar promenad med hundarna. Det är minusgrader, frost på marken och solen skiner från en klarblå himmel. Idag är det en fin höstdag. Hoppas att det blir så här imorgon också när jag ska fota.

Igår tittade jag på The hills run red. Tyvärr kom jag på väldigt tidigt i filmen hur allt låg till, men filmen i sig var rätt okej. Jag tänker dock inte se den fler gånger. Det som var värst i filmen var Babyface. Om det är något som jag har lite svårt för i skräckfilmer så är det just masker av olika slag. Clowner och så vidare.

Idag vet jag inte vad som händer, men det vore riktigt synd att sitta inne när det är så härligt väder så jag går nog ut. Kanske tar med kameran.

Imorgon kommer det som låg i magen på den här bilden att befinna sig utanför magen tillsammans med sina föräldrar. Och så ska jag fota bara föräldrarna också och jag hoppas verkligen att det blir som jag vill. Ska bli roligt :-)