Nu äntligen

Nu har jag precis varit ute på en promenad med hundarna och innan det städade jag här. Det behövdes kan man ju säga. Är flera veckor sedan det dammsugades och torkades golv här och med två hundar blir det verkligen smutsigt. Särskilt vid den här årstiden och då den ena är långhårig. Nu har vi ju klippt honom, så nu drar han inte in lika mycket skit.

Sitter här med en rygg som värker. En rygg som det hugger i så fort jag rör mig. Var nära att skrika när jag var ute med hundarna för Rocco drog till och aj vad ont det gjorde. Får nog gå och ta något mot det om jag ska överleva dagen.

Mamma är på väg hem från Ikea nu, så det blir väl kanske mat då. Vad vet jag inte för jag kan inte se att hon har tagit fram något. Jag känner mig lite hungrig, så jag har stoppat in en daim som jag köpte igår och den får ligga där och smälta sakta. Undrar hur mycket socker det är där i egentligen. Bränner som fan i halsen. Nej, nu ska jag hämta lite vatten innan Martha Stewart börjar.

Större värde som död?

Häromdagen sa jag till mamma att det nog är bäst att jag skriver ett testamente snart. Man hör ju att det ska vara bra, men samtidigt tycker jag att det är lite onödigt för jag är ju död och kan inte precis styra att det som står händer. Då började hon prata om att det handlar om att respektera den döda. Okej? Och varför ska man helt plötsligt respekteras när man är död? Man gör det ju verkligen inte när man är i livet. Har man ett större värde som död?

Lite marknadsgodis

Jag köpte brända mandlar till mamma och Kevin eftersom dom aldrig kom till stan på grund av Jazmin.
Och lite daim till mig.

Sedan gick jag in på Lagerhaus (där finns så annorlunda och roliga saker, hittade en häftig telefon som jag vill ha, kanske inte om några månader men just nu) och där köpte jag tre klubbor (en var) och en söt strut med polkahjärtan.

Just det, jag köpte nygjorda lussekatter på torget till mamma och Kevin och munkar till mig, så vi hade något att fika på när jag kom hem.

Home Alone

Det var kallt på stan. Jag tog bara några bilder, men jag kan tyvärr inte redigera dom då mitt photoshop har lagt av. Jag vet inte varför, men jag får försöka fixa det. Filmade även en söt sak som jag laddar upp här någon dag.

Nu ska jag titta på Ensam hemma. Älskar den filmen haha. Löjligt kanske, men den är perfekt. En del som jag tycker lite extra mycket om är när Kevin är i kyrkan och pratar med den där otäcka farbrorn. Hans barnbarn är med i kören. Ja, har ni sett den vet ni vad jag menar. Dom sjunger Oh holy night och när jag hör den reser sig vart enda hårstrå på kroppen. Inte bara när jag hör den i filmen utan annars också. Hittade klippet här. Det är så synd om honom när han ser dom andra familjerna i sina hus. Tillsammans. Snyft, snyft haha. Nej, nu ska jag kolla på den. Den går på TV3 om någon är intresserad.

Första advent

090104 12:23 togs bilden. Samma dag som den här bilden
Jag gillar den. Den ser ut som en tavla.Nu går det fort. Inte många veckor kvar. Jag har precis kommit in från en långpromenad. Det är rätt kyligt ute. Mycket kallare än det har varit sista tiden. Hoppas att det fortsätter åt rätt håll nu.

Idag tänkte vi åka ner på stan en stund. Får se när det blir. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran i alla fall.

Carl-Einar Häckner sommaren 2008

Igår såg jag det här på TV. Jag var där och såg det den sommaren. Det var förra året. Jag har inte direkt känt något sug efter att åka någonstans, men jag vill faktiskt åka till Göteborg igen. Bo på hotell. Gå runt i staden och fota massa. Besöka alla mysiga butiker och shoppa second hand. Nu har jag ju en annan kamera också. Då hade jag bara en vanlig digitalkamera och den var bra, men jag gillar mina bilder mer nu (för jag har ju utvecklats) så jag vill använda den här kameran också. Ta nya bilder. Får försöka spara till en resa till sommaren.

Här är några av bilderna som jag tog på Häckner och dom andra som var med i hans varieté. Klicka på dom små för att se dom större.
4 januari 2009 12:37

Så här såg det ut cirka en vecka efter att den här bilden togs. Fast på en annan plats som ni ser. Den förra togs här utanför vårt hus och den här i närheten av golfbanan.Kan inte snön komma i tid i år? Inte ett par dagar efter julafton och inte heller ett par veckor innan. Dagen innan kan det börja snöa och när man vaknar på julafton ska det vara massa snö ute. Om det nu inte kommer snö kan det väl åtminstone vara frost. Så länge det inte är grått och regnigt är jag glad, men helst ska det vara snö. Mycket!