Snabbis

Snabb uppdatering med onödig information.

* Varit ute och gått med Jazmin som väckte mig oförskämt tidigt. Varför? Jag har ingen aning, men hon tyckte väl att det var dags att gå upp. Jag tycker inte om henne när hon gör så. Jag tycker inte om henne annars heller förresten.
* Magen kurrar lite. Wow! Ska snart gå och äta en smörgås.
* Håller på att föra över ett program till min externa hårddisk för jag tänkte ta med den idag. Ska prova Jockes dator.
* Packa ner maten som vi ska äta. Jag får inte glömma kol och tändvätska för det hade dom tydligen inte... heller.
* När allt är gjort är det dags att bege sig. Då måste jag antagligen pumpa den lilla djävulen för det lär inte vara någon luft i den. Måste köpa en ny slang! Men jag tänker bara pumpa den för hand för jag orkar inte cykla en lång omväg till macken för att få i riktigt mycket luft. Det räcker med att jag ska cykla över 3 mil idag. Jocke får helt enkelt pumpa den när jag kommer ut till honom. Han har en sådan där med tryck i. Vet inte vad det heter haha. Men jag vill inte riskera att bli utan luft någonstans på hemvägen. Känns inte så lockande att gå hela vägen hem med en cykel bredvid.

Vi hörs ikväll.

FilmtipsHaha jag skrev ju nyss att jag inte skulle uppdatera mer idag, men jag såg nu vilken film som går på tv. Ni måste se den om ni inte redan har gjort det. Ni kan förresten se den även om ni redan gjort det.

Illusionisten på fyran klockan 21:25. Åh, den är ju så bra! Det är med Edward Norton och Jessica Biel. Ja, och fler såklart men varför ska man skriva alla. Jessica tycker jag om och så är hon ju snygg också. Plus i kanten haha.

NU blir det inga fler uppdateringar idag.
Hej då!

Jag är trött

Jag vet att jag skrev att det skulle komma bilder från travet idag, men jag orkar verkligen inte. Dom kommer när dom kommer helt enkelt.

Rummen blev i alla fall bra även om jag svor en del när jag spikade fast kablarna. Det blev inte så bra och dom där vita grejerna (vet inte vad dom heter) gick sönder hela tiden. Jag är nog för stark!

Ikväll ska jag se Robinson-finalen och efter det blir det nog en film. Imorgon ska jag cykla några mil hem till min bror. Vi ska bland annat grilla. Och jag ska eventuellt installera ett program på hans dator och prova den. Om det går som jag vill tar jag med den hem på en gång haha. Han kan gott vara utan ett tag.

Nu blir det inga fler uppdateringar här idag och imorgon blir det inga förrän på kvällen. Tråkigt va?

Ha en bra kväll!