Snabbis

Snabb uppdatering med onödig information.

* Varit ute och gått med Jazmin som väckte mig oförskämt tidigt. Varför? Jag har ingen aning, men hon tyckte väl att det var dags att gå upp. Jag tycker inte om henne när hon gör så. Jag tycker inte om henne annars heller förresten.
* Magen kurrar lite. Wow! Ska snart gå och äta en smörgås.
* Håller på att föra över ett program till min externa hårddisk för jag tänkte ta med den idag. Ska prova Jockes dator.
* Packa ner maten som vi ska äta. Jag får inte glömma kol och tändvätska för det hade dom tydligen inte... heller.
* När allt är gjort är det dags att bege sig. Då måste jag antagligen pumpa den lilla djävulen för det lär inte vara någon luft i den. Måste köpa en ny slang! Men jag tänker bara pumpa den för hand för jag orkar inte cykla en lång omväg till macken för att få i riktigt mycket luft. Det räcker med att jag ska cykla över 3 mil idag. Jocke får helt enkelt pumpa den när jag kommer ut till honom. Han har en sådan där med tryck i. Vet inte vad det heter haha. Men jag vill inte riskera att bli utan luft någonstans på hemvägen. Känns inte så lockande att gå hela vägen hem med en cykel bredvid.

Vi hörs ikväll.

FilmtipsHaha jag skrev ju nyss att jag inte skulle uppdatera mer idag, men jag såg nu vilken film som går på tv. Ni måste se den om ni inte redan har gjort det. Ni kan förresten se den även om ni redan gjort det.

Illusionisten på fyran klockan 21:25. Åh, den är ju så bra! Det är med Edward Norton och Jessica Biel. Ja, och fler såklart men varför ska man skriva alla. Jessica tycker jag om och så är hon ju snygg också. Plus i kanten haha.

NU blir det inga fler uppdateringar idag.
Hej då!

Jag är trött

Jag vet att jag skrev att det skulle komma bilder från travet idag, men jag orkar verkligen inte. Dom kommer när dom kommer helt enkelt.

Rummen blev i alla fall bra även om jag svor en del när jag spikade fast kablarna. Det blev inte så bra och dom där vita grejerna (vet inte vad dom heter) gick sönder hela tiden. Jag är nog för stark!

Ikväll ska jag se Robinson-finalen och efter det blir det nog en film. Imorgon ska jag cykla några mil hem till min bror. Vi ska bland annat grilla. Och jag ska eventuellt installera ett program på hans dator och prova den. Om det går som jag vill tar jag med den hem på en gång haha. Han kan gott vara utan ett tag.

Nu blir det inga fler uppdateringar här idag och imorgon blir det inga förrän på kvällen. Tråkigt va?

Ha en bra kväll!

Blombud

När jag kom hem efter morgonens promenad med Jazmin såg jag att det stod något utanför dörren. När jag kom upp såg jag att det var ett paket från en blomsteraffär. Tittade på lappen och det var inte till mig (klart det inte var det) utan det var till mamma. Tog in dom och knackade på hennes dörr. Blombudet måste ha ringt på dörren, men mamma hör ju sämre än en död. Ja, det ska vara död... inte döv.

Vad var det i paketet då?Så nu Niklas förväntar jag ju mig att du ska kommentera det här inlägget eftersom jag varit så snäll och visat upp vad du gav mamma haha. Varsågod. Eller du kanske inte vet hur man gör? :-P Klicka på "kommentarer" här under och fyll i namn, så jag vet att det är du. Sedan skriver du en liten rad och trycker på "skicka kommentar". Enkelt va? haha.

Nu ska vi, eller mest jag, roa oss med att flytta möbler. Skriver senare igen och då kommer det bilder från travet.

Kalmartravet

En bild som jag tog på travet den 13 mars.


Igår var jag på travet för det var någon familjedag där. Kom dit runt 17.00 efter en hemsk bussfärd. Det var varmt, mycket folk (vilket jag inte tycker om) och chauffören var helt galen. Körde fort för att hon var sen, tvärnitade när det var dags att stanna och stannade inte där hon skulle. Jag tryckte en bra bit innan det var dags för mig att stiga av, men hon bara fortsatte köra. Stannade inte förrän på hållplatsen efter och eftersom det var på landet fick jag gå en bit för att komma fram. Tur att det var fint väder.

Jag tyckte inte det var så himla mycket folk där, men det gjorde inte mig något. Det var lagom. Barnen åkte karusellerna som fanns på plats och clowner gick runt och delade ut glass. Efter några timmar blev jag hungrig, så då köpte jag popcorn. Jag hatar egentligen att äta det för det fastnar massa skit i tänderna, men jag var hungrig och hittade ingen mat. Det fanns tydligen inne någonstans, men där var jag inte.

Runt halv 9 skrev Sara att hon var framme, så då fick jag sällskap av henne och Ayla (hunden). Lite senare kom även Jocke. Han slutade senare på jobbet, så han hann bara se två lopp. Fick skjuts hem av Sara, så jag var hemma vid 22-tiden. Skönt! Hade jag varit tvungen att ta bussen hem också hade jag inte varit hemma förrän en timme senare.

Nu ska jag äta frukost och sedan ska jag börja redigera bilderna från igår. Laddar upp några här så fort jag är klar med dom. Det kommer nog ta sin lilla tid för jag har annat att göra idag också. Mamma och Kevin ska byta rum, så jag ska bära möbler. Och dra kablar.

Ha en bra dag!

Nu drar jag

Onödigt inlägg haha men jag har inget att göra. Ska snart gå till bussen och jag tror inte det blir fler uppdateringar idag. Kommer hem rätt sent och då ska jag redigera bilder. Kommer bli massa bilder. Mycket att se... hoppas jag i alla fall.

Vi hörs!

Jazmin solar

Ska snart gå ut och gå igen, men först tänkte jag visa hur osmart min hund är. Hon ligger på balkongen, som är inglasad = extremt varm... som en bastu, och solar. När hon inte klarar mer går hon in, ställer sig och stirrar på den i familjen som är närmast henne och sedan flåsar hon som en tok. När vi har sett hur varm hon är går hon ut och lägger sig igen haha.När det är för varmt där ute tar vi naturligtvis in djuren och stänger dörren. Annars skulle hon väl dö av värmeslag. Ja, vi också eftersom värmen kommer in i lägenheten. Det är en sak vi gör fel i det här landet. När det är varmt öppnar vi upp överallt. Så gör dom inte i till exempel Grekland. Där stänger dom alla dörrar och fönster under dom varmaste timmarna på dagen. Blir jättesvalt och skönt inne då. Vill till Grekland igen! Har inte varit där på 10 år. Det är alldeles för lång tid.
Nåja... nu ska jag ut på en promenad med Rocco.

2009-05-29

Hmm... hmm... hmm!

Blåser massa idag. Storm typ. Har precis varit ute och gått med Jazmin i 40 minuter. Solen skiner, så det är rätt skönt trots blåsten, men för min del hade det gärna fått vara helt vindstilla. Eller i alla fall nästan vindstilla. Hoppas det blir bättre under dagen, så jag kan åka dit jag har planerat. Lite blåst är ju i och för sig inte så farligt. Värre om det regnar. Då ställer jag in. Kommer bli lite väl ensamt några timmar, men det får gå. Har inte så mycket att välja på. Jag får helt enkelt roa mig med kameran.Mjaha... nu blir det frukost. Senare affären. Och ännu senare bussen. Ha en bra dag!

Supersize vs superskinny

Idag börjar en ny säsong av Supersize vs superskinny (<-- länk). Klockan 20:00 på trean.

Jag tycker det är intressant att se på sådana program, men det är extremt äckligt när dom visar vad dom tjocka har ätit. All mat och dryck ramlar ner i ett rör och blandas ihop till en snuskig röra. Det är nästan så man själv blir rädd för mat... riktigt äckligt!
Nu är det dags för Top model innan jag går ut med Rocco.

Hittade en soffa idag

I natt hade jag en riktigt sjuk dröm. Jag tror i alla fall att jag drömde. Jag kan börja med att berätta att för kanske en månad sedan hände det lite konstiga saker runt klockan 1 på natten. Första natten hade jag en mardröm, jag minns inget av det så jag är inte säker på att det var så, och Jazmin väckte mig. När hon märkte att jag vaknade gick hon och la sig igen. Det kändes som att det satt någon bredvid sängen och jag kunde inte släppa det. Hade svårt att somna efter det för känslan av att vara iakttagen är ingen trevlig känsla. Inte mitt i natten i alla fall.
Ett par nätter senare runt klockan 1 kände jag hur någon/något kröp i sängen. Det var inte Jazmin och jag kunde inte se något. Det var något tyngre. Det började nere vid fötterna och gick uppåt. I knähöjd försvann det och när det här hände var jag vaken.

I natt runt klockan 1 vaknade jag av att jag slet av mig tröjan som jag sov i. Jag antar att jag drömde för annars är det verkligen inte riktigt klokt. Det var ormar som kröp ur mudden i halsen och allt kändes så himla verkligt. Jag vaknade som sagt när jag slet av tröjan och slängde den på golvet. Tände lampan och stirrade på tröjan. Det var inga jäkla ormar där, men det kändes fortfarande som att det verkligen var sant. Som att allt hände på riktigt. Tog ett tag innan jag somnade om.

Egentligen skrämmer det inte mig för jag har varit med om en hel del oförklarliga saker. Både sett och hört mycket konstigt. Ibland händer det inget, men ibland är det full rulle hela tiden. I see dead people, liksom haha.
Skriver mer om det en annan gång. Blir för långt annars.Idag har jag städat. Riktigt fint är det nu. Jag började med att städa mitt rum grundligt och jag hittade en soffa. Den har jag inte sett på flera månader haha.
Efter det städade jag resten av lägenheten och nu är det som sagt väldigt fint här.

Ska snart gå ut en runda med Jazmin och efter det tänker jag bara ta det lugnt. I alla fall tills det är dags för Rocco att gå ut. Det är lite lurigt väder idag. Ena stunden skiner solen och nästa så öser regnet ner.

Klicka!