Det är synd om migFör en vecka sedan brände jag ju mig. Värst var det på benen. Det har gjort ont och kliat sedan dess. Jag har nog aldrig smörjt mig så mycket som jag har gjort sista veckan. Tyvärr hjälper ju inte det när man redan har bränt sig, så igår kliade det ännu mer. Idag är benen fulla med vattenblåsor :-(

Jag har alltså två val nu. Antingen får jag sluta vara i solen eller så får jag börja använda solskydd och undvika att sitta i solen i 7 timmar. Jag blir ju ändå bara brokig, så det första alternativet känns bäst just nu.Jag har gjort alla punkter från förra inlägget. Dricka kommer jag väl dock få fortsätta med resten av dagen, men jag har i alla fall gjort klart alla jobbiga saker. Att dricka är ju i och för sig också jobbigt, men på ett annat sätt.

Idag

  • Tömma förrådet och ta fram Jockes lådor + mammas skrivbord som han ska ha.
  • Cykla till stan och köpa hundmat.
  • DRICKA! Jag är sååå dålig på att dricka när det är varmt och nu börjar kroppen säga ifrån. Skärpning!

Ha en bra dag!

Ett dopp i sjön skulle vara skönt.

Hundslagsmål

Förut rök hundarna ihop. Ja, inte Rocco såklart men Jazmin och Ayla. Ayla ville leka. Det ville inte Jazmin, så hon blev skitsur och började bråka. Ayla svarade ju såklart, men hon slutade och försökte gå undan så fort jag slog i väggen på väg till dom. Jazmin tyckte dock inte att det räckte, så hon sprang efter Ayla och fortsatte. Jag kom fram och sög tag i henne. Jäkla fasoner! På beskrivningen verkar det kanske som att det tog lång tid, men allt hände fort och allt var över på ett par sekunder.

Mamma blir helt skakis när hundarna bråkar. Hon kan inte ens se ett hundslagsmål på tv utan att reagera haha. Hon blev så känslig efter att Jazmin och min brors förra hund Cassie slogs. Men där var det verkligen på allvar. Dom slogs ofta och varje gång var det någon som kom till skada.

Men jag tror att Jazmin ska löpa snart och då brukar hon vara extra sur.