Fina indianer

Hemkommen. För ett tag sedan faktiskt. Jag gick runt lite på stan och då hörde jag underbar musik. Följde den och där stod tre indianer och spelade och sjöng. Det var en hel del som stannade och lyssnade. Det var så vackert! Jag hade tyvärr inte kameran med mig, men jag tog en bild med mobilen. Så fort jag har en kabel till den får ni se. Filmade lite också, men alla ställde sig i vägen, så det blev bara skit. Men äsch, man hör ju musiken i alla fall :-)

Gick in på Lagerhaus på vägen till cykeln. Där inne finns så mycket roliga saker. Dock köpte jag inget roligt utan bara en liten söt bricka. En rosa.

Nu ska jag snart gå ut med Jazmin och efter det tror jag att jag ska gå till affären och köpa mer juice. Det var riktigt länge sedan jag drack det och det var verkligen ruskigt gott.

Imorgon ska jag träffa Tessan och hennes Roger. Hon ska tydligen shoppa och han bära. Eller något i den stilen ;-)

Tillägg: Det blir kanske ingen träff. Den som lever får se...

Kall höstdag

Nu har jag precis varit ute med Jazmin på en liten promenad. Jag höll på att frysa ihjäl. Jag tog ingen långärmad för jag trodde att det skulle vara varmt trots att det är väldigt mulet och blåsigt. Det har det varit alla gånger hittills, men icke... det var rena höstkylan.

Ska snart äta lite frukost innan jag cyklar till stan och hämtar det där busskortet. Får se om jag stannar kvar på stan en stund eller om jag cyklar hem direkt. Kanske tar en milkshake eller något. Fast jag blir oftast missnöjd med dom. 1 av 10 gånger får jag den som jag vill. Så det slutar alltid med att jag slänger den. Därför jag alltid köper en liten. Det värsta med det är att om den är som jag vill... då tar den slut så fort och då ångrar jag att jag inte tog en stor.

Ryggen var bra igår, men nu är den värre igen. Gör så jäkla ont! Nähä... nu blir det frukost.

Nygräddade scones

Satt och tittade på lite olika bloggar som jag har hittat idag. Många nya favoriter. Mycket fina och härliga bilder. Det gillar jag. På många av dom fanns det bilder på mat. Svensk och utländsk. Jag blev så väldigt sugen på scones, så jag gick och gjorde några.
Åt det tillsammans med ett glas riktigt kall apelsinjuice. Hade några isbitar i för att få den extra kall. Det gillar jag bäst.

Tänkte skrivit lite mer om mat nu, men jag känner att det blir bäst om jag gör det en annan dag.
Ha en bra kväll!