Gott nytt år!

Passar på att önska alla ett gott nytt år nu. Vi ska äta lite ostbricka senare och bli smått hörselskadade av att vi har TVn så högt. Jag har rullat ner i dom rummen där det går och även tänt alla våra lampor. Dörrarna ska stängas och alla andra TV-apparater ska också startas med hög volym så att det är det enda man hör bakom dom stängda dörrarna. Jazmin har fått maxdos av sin medicin, men det hjälper som sagt inte så bra, så jag brukar gå in i klädkammaren när det närmar sig tolvslaget. Min nyårsafton är olik många andras, men jag överlever och det hoppas jag att Jazmin också gör.

Stänga av en avstängd TV

Idag är jag trött. Länge sedan jag var så här trött. Jag stängde av TVn redan 23:30. Lite mer än en timme senare vaknade jag och tittade på TVn som var svart. Avstängd alltså. Fast att den var svart fick jag för mig att den fortfarande var på, så jag tryckte på av-knappen. Då startade jag ju den och fick vänta tills det blev bild innan jag kunde stänga av den igen. Konstig jag är.

Idag ska mamma och Kevin åka och handla lite. Jag stannar hemma för det är dumt att lämna Jazmin själv om det smäller mycket. Jag ska väl städa lite på mitt rum. Ser ut som ett bombnedslag där, igen. Men först måste jag äta lite frukost.

Nya soffor

Nu har Jocke och Micke varit här med sofforna som vi fick av Jocke och Sara. Dom tog med sig resten av lådorna och våra gamla fåtöljer när dom åkte. Skönt att slippa dom.

Pratade lite med Jocke angående mitt projekt och han har en sak som jag behöver, men jag vet inte när jag får det så jag vet inte när allt kommer att vara färdigt. Men jag hoppas att det inte dröjer allt för länge.

Ikväll blir det TV, men jag vet inte riktigt vad. Kanske går någon film, men man har ju redan sett alla som dom visar. Det kommer så många nya filmer hela tiden, men ändå visar dom alltid samma gamla. Tråkigt!

Rådjuren

Några av bilderna som jag tog på rådjuren. Det var som sagt massa träd och skit i vägen, så det var inte så lätt att få det bra och det är ju inte så att man kan förflytta sig för dom hör och ser ju precis allt. Den första är söt och den sista är den som blev bäst. Tycker jag i alla fall. Den känns så mysig med frosten och att den tittar på mig.


Nötväcka

Det var en rätt bra runda jag gick. Såg både rådjur och ekorrar. Tyvärr var det massa träd och skit i vägen när jag såg rådjuren plus att jag stod så långt bort, så dom bilderna blev inte helt bra. Visar senare. Den här tog jag också idag. Dumt att det är en pinne precis bredvid (framför/på eller vad man nu ska säga) fågeln, men det får jag väl försöka leva med.

Mumsig frukost

Underbart ute idag. Kanske lite kallt. Cirka -10, men solen skiner och jag ska passa på att gå ut och fota. Jag vet inte var jag ska än, men jag får ju gå eftersom alla cyklar är sönder. Jag hade ju i och för sig ändå inte cyklat med tanke på att det är halt haha. Lite trött på att alltid vara i samma område, men det är svårt att ta sig någon annanstans utan bil... eller cykel. Inte har jag turen att möta rådjuren heller. Oftast ser jag dom när jag inte har kameran med mig. Så jag får se var jag tar vägen. Först ska jag äta frukost. En budapestbakelse haha.