Gott nytt år!

Passar på att önska alla ett gott nytt år nu. Vi ska äta lite ostbricka senare och bli smått hörselskadade av att vi har TVn så högt. Jag har rullat ner i dom rummen där det går och även tänt alla våra lampor. Dörrarna ska stängas och alla andra TV-apparater ska också startas med hög volym så att det är det enda man hör bakom dom stängda dörrarna. Jazmin har fått maxdos av sin medicin, men det hjälper som sagt inte så bra, så jag brukar gå in i klädkammaren när det närmar sig tolvslaget. Min nyårsafton är olik många andras, men jag överlever och det hoppas jag att Jazmin också gör.

Ten inch hero

Nu ska jag kika på film på TV. Ten inch hero. Den är bra tycker jag. Rolig. Och så är Jensen Ackles med. Mums! haha. Ska väl plocka bort lite skräp här också samtidigt. Filmen visas förresten på Silver. Finns säkert någon som har den kanalen.

Stänga av en avstängd TV

Idag är jag trött. Länge sedan jag var så här trött. Jag stängde av TVn redan 23:30. Lite mer än en timme senare vaknade jag och tittade på TVn som var svart. Avstängd alltså. Fast att den var svart fick jag för mig att den fortfarande var på, så jag tryckte på av-knappen. Då startade jag ju den och fick vänta tills det blev bild innan jag kunde stänga av den igen. Konstig jag är.

Idag ska mamma och Kevin åka och handla lite. Jag stannar hemma för det är dumt att lämna Jazmin själv om det smäller mycket. Jag ska väl städa lite på mitt rum. Ser ut som ett bombnedslag där, igen. Men först måste jag äta lite frukost.